Wat is de bedoeling van deze blog?

Aha! Glad you asked!

De bedoeling van deze blog is simpel, en vooral ook deels useless. Ik wil op mijn blog al mijn leuke vondsten van over het internet posten. Zowel websites als filmpjes, soundcloud-sets en eventueel zelfs instagram- of Facebookposts. Ik doe dit om mijn favoriete dingen te delen, maar vooral ook voor mezelf; om binnen vijf jaar nog eens door mijn favoriete filmpjes en websites te snuisteren.

Dit is not-for-profit. Ik ben niet op zoek naar adverteerders, en zal de site ook niet vol advertenties knallen. Het doel is entertainen: jou én mezelf.

Is een meme die ik post aanstootgevend? Relax; it’s just a meme.

Is een filmpje dat ik hilarisch vindt niet grappig? Relax; niet iedereen heeft hetzelfde gevoel voor humor.

Is een website die ik geweldig weet te appreciëren volgens jou maar rommel? Relax; niemand verplicht je om te klikken.

Sit bax, relax, geniet van mijn vondsten… of niet. It’s all good!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.