Tips voor een gezellige Netflix-avond met je partner

Een gezellige avond Netflix kijken met je partner is een geweldige manier om samen te ontspannen en te genieten van een goede film of serie. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jullie avond zo leuk mogelijk is:

Plan een specifieke datum en tijd

Het is belangrijk om een specifieke datum en tijd af te spreken voor jullie Netflix-avond. Dit zorgt ervoor dat jullie er beiden naar uitkijken en dat er geen afleidingen zijn van andere verplichtingen.

netflix met je partnerKies een film of serie waar jullie beiden naar uitkijken

Het is belangrijk om een film of serie te kiezen waar jullie beiden naar uitkijken. Dit zorgt ervoor dat jullie beiden enthousiast zijn over de avond en dat er geen onenigheid is over wat er gekeken wordt.

Maak het gezellig

Maak de avond gezellig door bijvoorbeeld kaarsen aan te steken, een lekkere snack te maken of een speciaal drankje te serveren. Dit zorgt ervoor dat de avond extra speciaal wordt. Een ander leuk ideetje is om een zoutlamp aan te steken, die geven ook een heerlijk gezellig licht dat romantiek alleen maar kan helpen!

Wees aandachtig voor elkaar

Terwijl jullie naar de film of serie kijken, is het belangrijk om aandachtig te zijn voor elkaar. Dit betekent niet dat jullie de hele tijd met elkaar moeten praten, maar wel dat jullie elkaar aankijken en elkaars reacties opmerken.

Praat na afloop over de film of serie

Na afloop van de film of serie is het leuk om met elkaar te praten over wat jullie gezien hebben. Dit geeft jullie de gelegenheid om jullie gedachten en gevoelens te delen en om elkaars mening te horen.

Met deze tips kun je een gezellige en ontspannen Netflix-avond met je partner beleven. Het is belangrijk om de avond speciaal te maken en aandachtig te zijn voor elkaar, zodat jullie beiden kunnen genieten van een leuke film of serie.

Misschien vind je deze posts ook wel leuk…

olympische spelen

Olympische Spelen: de chocolade medailles

Vondsten

Wij Belgen doen het momenteel nog niet zo geweldig op de olympische spelen. Met een hele verzameling van vierde plaatsen begint het bij mij toch wel wat te pikken. Ik zou dus willen beginnen met een petitie om te ijveren voor chocolade medailles voor de vierde plaats – om zo toch onze cijfers een beetje […]

Read More
calorieën koffie

Hoeveel calorieën zitten in koffie?

Vondsten

We worden ons er met elkaar steeds beter van bewust dat we goed moeten opletten wat we eten en drinken. Niet voor niets kijken we regelmatig op de achterzijde van een verpakking om te kijken hoeveel calorieën hier nu eigenlijk in zitten. Dat geldt niet alleen voor ons eten, maar ook voor het drinken. Vooral […]

Read More
dieten niet werken

De nummer 1 reden waarom diëten niet werken

Vondsten

Bijna half België is op dieet of denkt eraan. Vroeger was overgewicht zelden een onderwerp van gesprek en vandaag de dag komt het bijna dagelijks te sprake. Dit heeft er mede toe geleid dat het aantal (soms magische) diëten niet meer op twee handen te tellen zijn. Om maar eens een paar populaire te noemen: […]

Read More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.